7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Katrin Head & Body Shower Gel 1000 ml

Varenummer (SKU): 43394478964957 Kategori:

kr. 139,00

Effektiv, miljøvenlig og mild, shower gel til hoved- og kropsvask, som er meget venlig mod huden Frisk følelse og reducerer statisk hår Efterlader din hud luksuriøst ren og genfugtet Indeholder hudmilde overfladeaktive stoffer og adskillige re-fugtighedsc … læs mere her

Er Katrin Head & Body Shower Gel 1000 ml på lager?
Køb Katrin Head & Body Shower Gel 1000 ml

Beskrivelse

Katrin Head & Body Shower Gel 1000 ml Produktfakta

Produktnavn Katrin Head & Body Shower Gel 1000 ml
Pris DKK 139.00
Mærke Katrin
Gratis fragt Ja, ved køb over DKK 500
Fragt DKK 39
VareID 43394478964957
EAN 6414300088073

Katrin Head & Body Shower Gel 1000 ml fra Katrin

Katrin Head & Body Shower Gel 1000 ml er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den altid eftertragtede varekategori Dispenser sæbe. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Katrin Head & Body Shower Gel 1000 ml. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Katrin Head & Body Shower Gel 1000 ml fra den meget brugte forhandler XpertCleaning.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være Katrin Head & Body Shower Gel 1000 ml. Køber du varer online er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Katrin Head & Body Shower Gel 1000 ml og online fordele

Shoppes der produkter online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.