7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En hel del forretninger på nettet frembyder til alt held et hav af forskellige leveringsmuligheder. En af dem der er mest anvendt er i øjeblikket pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter dine nye produkter når der er tid til det. Fragtmuligheden er altså ekstremt enkel, og desuden endda den mest prisbevidste type af levering.

Du bør lige så vel beslutte dig for at bestille produkterne til levering hjem til dig eller til når du er på job. Leveringstypen viser sig somme tider en tand mindre prisbillig, men endda ekstremt gnidningsløs. Den mest prisbevidste leveringsløsning vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, som desværre forudsætter at du har bopæl tæt på e-firmaets arbejdslager.

Leveringstidspunktet er ret væsentlig når vi står og skal bruge dine nye varer inden for kort tid, og i det øjemed er det skam relevant at man checker den anslåede leveringsdato for den vedkommende vare.

En række online webshops annoncerer levering efter en enkelt hverdag på utallige varer, men vær påpasselig da det kræver at du bestiller tidligere end et givent klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen på posthuset forinden logistikpersonalet har fri.

En hel del online forretninger frembyder gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde kun ifald der erhverves for en bestemt pris. Alternativt skal du snuppe den mest betalelige fragtform, som mange gange – ligegyldigt om du befinder sig tæt på Helsingør, Svendborg eller Lemvig – vil blive at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted.

Undersøges af fagfolk der behersker de gældende regulativer

Det er efterhånden ret smertefrit for forbrugerne at finde information om priser i blandt diverse internet butikker i Danmark på mereshopping.dk og til gengæld har masser af internet shops været nødt til at stampe salgspriserne på mange af deres varer – til juniorer, og desuden også til mænd og kvinder – eftertrykkeligt, og endda nogle gange frembyde fragt uden betaling.

Dog kan det ikke desto mindre være nyttigt at checke nogle enkelte firmaer på nettet efter udsalg forud for at du bestiller, så man er skråsikker på at få fat i den prisbilligste pris.

Vi tilråder generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at dække pengene over tid.

Før folk bestiller i en internet forhandler kunne man reelt studere butikkens regler, dog er det i mange tilfælde ikke særlig spændende.

Alternativet kunne måske være at se om e-shoppen er verificeret af e-mærket, som længe har været et kendetegn for at e-butikken overholder de danske retningslinjer, foruden at virksomheden nu og da besøges af sagkyndige som behersker de gældende love. Dette er desuden din chance for at blive assisteret, hvis du møder problemer ved din bestilling.

Tilsvarende rekommanderer vi at du er obs på de mest centrale retningslinjer der kan influere på bestillingen, for eksempel hvilken returrettighed internet virksomheden har. I den forbindelse er det virkelig essesentielt, at man til enhver tid bibeholder sin ordrekvittering, så man til enhver tid kan påvise ordren, om du leder efter en vare til en mand eller kvinde.

Et stort udvalg af muligheder for fragt

Trustpilot forærer dig super fine løsninger til at efterforske diverse eksisterende brugeres erfaringer og af den grund er det klogt, at du efterforsker online webshoppens ratings forinden du shopper.

Facebook frembyder tilsvarende stort set udmærkede chancer for at få indsigt i e-handlens popularitet. Desuden er der endda firmaer på nettet som giver folk mulighed for at publicere en vurdering af virksomhedens service, som på samme måde kan drages fordel af til afvejning af kundetilfredsheden.

Data angående varer og online selskaber vedligeholdes rutinemæssigt, men vi tager forbehold for korrektioner der er blevet iværksat siden vi senest opdaterede websitets informationer.