7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange internet selskaber tilbyder nu om stunder flere leveringstyper. En sikker vinder er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter dine varer lige når det passer dig. Metoden er altså særligt ligetil, og i mange tilfælde derudover den mest prisbevidste fragtform.

Du kan alternativt påtænke at få varerne leveret til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden er i mange tilfælde et hak mere bekostelig, men lige så vel i høj grad ligetil. Den billigste leveringsmodel kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, hvilket dog forudsætter at du lever i kort afstand af internet forretningens lager.

Flere online virksomheder lover levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre, der dog er underforstået at transaktionen realiseres før et angivent klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer klargjort forinden pakkepersonalet tager hjem.

Nogle enkelte internet butikker lover fragt uden omkostninger, men typisk kun såfremt du aftager for et konkret beløb. Alternativt bør du foretrække den billigste leveringstype, der tit – ligegyldigt om man befinder sig tæt på Silkeborg, Brønderslev eller Bramming – er at få dem til at køre ordren til et afhentningssted.

Det er klogt at du verificerer webshoppens anmeldelser

Det har vist sig at være temmelig bekvemt for internetbrugere at lave prissammenligning hos flere internet forhandlere i Danmark og ergo har flere forhandlere på nettet set sig nødsaget til at nedsætte prisniveauet på produkterne – til børn, samt til voksne – betydeligt, og endda nogle gange garantere levering uden beregning.

Det kan immervæk blive tiden værd at besigtige enkelte e-forretninger efter rabatkoder inden du gennemfører din bestilling, således at man er sikret at antage den mest attraktive pris.

Du skal bare være så påvagt, at ifald en e-forhandler reklamerer deres varer til salg for en pris der anses for uhørt attraktiv, så bør det ofte være en varsel om en falsk e-handler. Bestillinger med kort er trods alt omsluttet af et regulativ, hvilket dækker dig imod svindlende online butikker.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du anvende et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at betale regningen af flere omgange.

Undersøg hvorvidt e-handlen er støttet af e-mærket

Forinden folk shopper i en e-shop behøver man i princippet granske butikkens handelsbetingelser, det er dog mange gange et tidskrævende projekt.

Et alternativ kan være at efterse om e-butikken er tilsluttet e-mærket, som kan være en tilkendegivelse af at internet forhandleren forsvarer gældende dansk lovgivning, og at online webshoppen rutinemæssigt kigges til af fagfolk der kender de gældende regulativer. Dette er desuden en god chance for at få hjælp, ifald du skulle få udfordringer i processen med din handel. Hjemmeside.

Tilmed tilråder vi at kunden er opmærksom på de mest essentielle forhold der har betydning for ordren, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed e-forretningen kører med. I relation til det er det virkelig essesentielt, at man når som helst gemmer ens faktura, så man altid kan vidne om ordren, ligegyldigt om du shopper til en pige eller dreng.

En forsikring om at webshoppen adlyder de danske love

Trustpilot byder på immervæk pæne chancer for at kontrollere en stor portion aktuelle kunders erfaringer og derfor anbefales det, at du gennemgår internet forretningens bedømmelser før du lægger din bestilling.

Facebook byder på ligeledes ganske fornemme chancer for at få indsigt i netshoppens kundetilfredshed. Herinde ser vi mange firmaer på nettet som tilbyder folk at frembringe en vurdering af virksomhedens service, hvilket tillige burde bruges til at afveje hvor tilfredse kunderne er.